Solvang / LA – Dag 1

Dagen startede med en lille køretur til Solvang som er amerikanernes svar på Danmark.
Det er en utrolig hyggelig by, som vi også besøgte sidste år.
I byen finder man alt fra Den lille havfrue, Rundetårn og en masse bagerier.

Den lille havfrueSidste år fik vi ikke smagt deres wienerbrød, så det havde vi besluttet os for at gøre i år.
Vi havde ikke nogle store forventninger til at smagen skulle matche det vi har derhjemme. Vi smagte en kanelsnegl, romkugle og en træstamme, ganske udmærket men langt fra det som vi kender fra Danmark.

H.C AndersenEfter Solvang gik turen mod LA. Her standsede vi på Santa Monica Pier, som mange nok kan genkende fra div. film hvor rutchebanen er blevet brugt. Planen var faktisk også at vi skulle havde været på Muscle Beach, men da det var eftermiddag og man skulle betale for parkering (15$) så besluttede vi os for at droppe det, og have det til gode til en anden gang vi kommer til USA.

End of trailTil aften gik vi ned til Walk of fame, en god gåtur på ca. 40. min.
Selvom der var langt flere mennesker end der var sidste år, virkede det ikke alt for proppet og man kunne stadig gå og nyde stemningen og de mange kunstnere som ville vise deres talenter (og have vores penge)

2 tanker om “Solvang / LA – Dag 1

  1. Tom

    Hej med jer alle. Jeg følger med hver dag og syntes det er mega hyggeligt at læse om hvad i oplever. Har i fået jeres kufferter. ? Fortsat rigtig god ferie. // Tele-Tom

%d bloggers like this: