Grand Canyon

Vi har været meget tidligt oppe i dag. Vækkeuret ringede kl. 02.30, da vi havde besluttet os for at tage til Grand Canyon for at se solopgangen. Sidste år så Henrik og jeg solnedgangen, hvilket var yderst smukt, men solopgangen slår den med flere 1000 meter.

Vi sad i en times tid ved deres bedste udsigtspunkt, for at fange de bedste billeder. Vi troede at der ville være mange flere mennesker der havde fået samme idé som os, men heldigvis var de ikke så morgenfriske..

Solopgang Grand CanyonVi tog tilbage til bilen og fik lidt medbragt morgenmad, inden vi tog en shuttle bus rundt til forskellige udsigtspunkter.

Inden vi kørte helt ud af parken, lavede vi et stop ved Desert View Watchtower. Her fik vi lige set det sidste af det smukke landskab, inden vi gjorde klar til en lang køretur til Pinguitch hvor vi skulle overnatte.

Desert View WatchtowerPå vejen til Pinguitch kom vi til Horseshoe Bend. Her fik vi taget nogle gode billeder.

Horseshoe BendDa vi havde været så tidligt oppe i dag, var vi alle meget trætte og faldt vidst ret hurtigt i søvn.

%d bloggers like this: